Home » Activiteiten » Bijeenkomsten » Activiteit

Transvorm Actueel: Uw vacatures en Google Analytics

Beschrijving

Nu de arbeidsmarkt voor Zorg en Welzijn aantrekt en er zelfs tekorten ontstaan, is het belangrijk om te weten hoe goed uw vacatures het doen. Cijfers over bezoeken en reacties op uw vacatures op BrabantZorg.Net zijn beschikbaar. We delen ze elk kwartaal met bij Transvorm aangesloten organisaties die daar interesse in hebben. De rapportages kunnen veel vertellen over uw vacatures en (vaak ook) de kwaliteit van uw vacatureteksten.

Data vergelijken en toepassen

We werken deze ochtend aan data-analyse, liefst met cijfers van BrabantZorg.Net en van uw eigen site. We leggen kort uit hoe Google Analytics werkt en op welke manier onze rapportages worden samengesteld. Welke data zitten erin? Waar komen die gegevens vandaan? Wat kun je ermee? Waar komen de fluctuaties per maand vandaan? Hoe kan het dat een vacature die het vorige maand nog goed deed, ineens minder goed bekeken wordt?

In een gezamenlijke sessie vergelijken we de rapportages uit BrabantZorg.Net met de bezoekerscijfers van uw eigen site en de gegevens uit uw HRM-systeem. Daarom is het belangrijk dat u vacature-, sollicitatie- en bezoekerscijfers meeneemt en/of dat u toegang heeft tot de Google Analytics van uw website. We bestuderen en vergelijken data, beantwoorden vragen, delen informatie en maken zo kennis met het toepassen van data.

We geven antwoord op vragen die bij u opkomen als u de data bekijkt en vergelijkt. Wat weten we? Wat weten we niet? Hoe kunnen we meer uit de gegevens halen? Welke vragen komen op bij het bekijken van de data? Welke mogelijkheden heeft Google Analytics nog meer in petto?

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die al met Google Analytics werken. We laten de toegevoegde waarde van inzicht in data en BrabantZorg.Net zien. Neem een login van uw Google Analytics mee en een laptop.

Kristian van Bockel en Hein Eberson

Kristian van Bockel adviseert organisaties met zijn bureau 48street.nl over websitestatistieken, zoekmachineoptimalisatie en adverteren in zoekmachines. Hein Eberson is adviseur digitale media bij Transvorm en verantwoordelijk voor BrabantZorg.Net, Transvorm.org, kennissites en sociale media. Samen werken ze aan verbeterde vindbaarheid van BrabantZorg.Net. Tijdens deze editie van Transvorm Actueel delen ze hun kennis en ervaringen.

Deelnemers
Medewerkers van bij Transvorm aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties die werken met BrabantZorg.Net en/of Google Analytics.
Tijdstip
09:00 tot 12:00
Kosten
De bijeenkomst is uitsluitend bedoeld en kosteloos voor bij Transvorm aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.
Adres
Transvorm
Spoorlaan 171
5038 CB, Tilburg
Informatie
Neem contact op met Hein Eberson.

Meer weten?

Hein Eberson
Adviseur Digitale Media
M 06 211 437 82
T 088 144 40 00