Home » Activiteiten » Bijeenkomsten » Activiteit

Transvorm Actueel: Nieuwe collega’s in de zorg? Dit werkt!

Beschrijving

Sollicitanten hebben het in tijden van krapte voor het kiezen. Maar hoe zorg je ervoor dat ze graag voor jouw organisatie willen werken?

Aaltje Vincent

Tijdens deze editie van Transvorm Actueel neemt Aaltje Vincent je mee in de wereld van de sollicitant. Wat houdt hen bezig? Hoe geven zij invulling aan het veroveren van een baan? Hoe kiezen zij de werkgever die het beste bij hen past?

Aaltje Vincent is een toonaangevend expert in jobmarketing, met ruim twintig jaar ervaring in het vakgebied. Ze is een autoriteit op het gebied van solliciteren en deelt hierover haar kennis als spreker, trainer en coach. Recent verscheen haar boek 'Jobmarketing 3.0'.

Steven Stephania

Steven Stephania (oprichter wervingsspecialist Talentsourcer) vertelt over de actualiteit en innovaties in de wereld van (online) recruitment. Met Talentsourcer werkt hij voor ambitieuze organisaties die toegevoegde waarde zien in recruitment waarbij de intrinsieke waarde van medewerkers centraal staat. Hierbij ontstaan volgens hem de meest duurzame verbindingen tussen talenten en organisaties.

Deelnemers
Recruiters, HR-professionals, leidinggevenden en medewerkers die betrokken zijn bij de werving en selectie van nieuwe collega’s (bijv. in geval van zelfsturende teams) van bij Transvorm aangesloten organisaties.
Tijdstip
09:00 tot 12:30
Kosten
Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.
Adres
Natuurmuseum Brabant
Spoorlaan 434
5038 CH, Tilburg
Informatie
Neem contact op met Marianne Palmen.

Meer weten?

Marianne Palmen
Manager Interne Organisatie
T 088 144 40 00