Home » Activiteiten » Bijeenkomsten » Activiteit

Transvorm Actueel: innovatiesessie Zonder Zorg 2020

Beschrijving

Niets is binnen de sector actueler en urgenter dan de personeelstekorten in Zorg en Welzijn. Deze editie van Transvorm Actueel staat daarom geheel in het teken van actieprogramma Zonder Zorg 2020. We dagen frisse, scherpe en creatieve denkers uit! Werk samen met ons aan concrete ideeën die bijdragen aan het op korte termijn tegengaan van de tekorten. 

Als werkvorm hebben we gekozen voor een Innovatiesessie van Ynnovate, een initiatief van de overheid om het innovatievermogen van publieke organisaties te vergroten. De kracht van deze sessie is dat het deelnemers uitdaagt om hun perspectief te veranderen, waardoor vernieuwende oplossingen voor het probleem worden gevonden. Ook zorgt het samenwerken aan oplossingen voor commitment en draagvlak bij het probleem en de realisatie van ideeën. Bij een innovatiesessie werkt een groep van maximaal 12 personen door middel van actieve en intensieve methodieken aan een out-of-the-box oplossing voor een specifiek vraagstuk.  

Het resultaat? Een aantal concrete ideeën die we na afloop van Transvorm Actueel graag samen verder uitwerken.

In de december-editie van Transvorm Actueel gaan we in op de resultaten van de Innovatiesessie. 

Deelnemers
Frisse, scherpe en creatieve denkers vanuit alle geledingen van bij Transvorm aangesloten organisaties. Let op: er is bij deze bijeenkomst plek voor maximaal 60 deelnemers.
Tijdstip
09:00 tot 13:00
Kosten
Geen. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.
Adres
Cello, locatie de Binckhorst
Waterleidingstraat 2
5244 PE, Rosmalen
Informatie
Neem contact op met Liesbeth Verstegen.

Meer weten?

Liesbeth Verstegen
Strategisch Adviseur/projectleider
M 06 506 042 86
T 088 144 40 00