Home » Activiteiten » Bijeenkomsten » Activiteit

Transvorm Actueel: Associate degree, nieuw opleidingsniveau

Beschrijving

De Associate degree is een nieuwe graad in het hoger beroepsonderwijs. Het betreft een tweejarige opleiding op niveau 5 die het gat dicht tussen mbo en hbo-bachelor. Komend studiejaar starten twee Associate degree-zorgopleidingen: Zorg en Technologie (Fontys) en Health & Social Work (Avans). Wilt u meer weten over het nieuwe opleidingsniveau, nader kennismaken met de nieuwe Associate degree-zorgopleidingen, weten waartoe ze opleiden en wat de introductie ervan betekent voor uw organisatie? Kom dan naar de Transvorm Actueel op 20 juni. 

Programma

  • Introductie: wat is een Associate degree-opleiding? Wat betekent het nieuwe opleidingsniveau? Wat betekent een Associate degree voor een zorgorganisatie?
  • Toelichting opleiding Zorg en Technologie (Fontys).
  • Toelichting opleiding Health & Social Work (Avans).
  • Interactieve verdieping in de Associate degrees waarbij ruimte is voor gesprek en het stellen van vragen.

Sprekers

Fontys: Pieter van Gorkom en Marc van Bakel (kerndocenten Associate degree-opleiding Zorg en Technologie).

Avans: Karina Visscher (directeur Avans Academie Associate degrees Den Bosch), Angelie Broeren – van der Spank (kerndocent Associate degree Health & Social Work).

Deelnemers
HR-managers, HR-adviseurs, opleiders, medewerkers P&O en beleidsmedewerkers en overige geïnteresseerden van bij Transvorm aangesloten organisaties.
Tijdstip
09:00 tot 12:00
Kosten
Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.
Adres
Transvorm
Spoorlaan 171
5038 CB, Tilburg
Informatie
Arjenne van der Linden

Meer weten?

Arjenne van der Linden
Projectmedewerker Actiecentrum Zonder Zorg 2020
T 088-1444044

Aanmelden

Bijvoorbeeld: 1234AA