Home » Activiteiten » Bijeenkomsten » Activiteit

Transvorm Actueel 21 februari: Arbeidsongeschiktheid en de Europese privacywet

Beschrijving

Met ingang van 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Bent u er al klaar voor? Hoe past u deze wetgeving toe in het begeleiden en volgen van uw arbeidsongeschikte medewerkers.  

Paul Lammerts  en Dennis van der Veen praten u bij over de nieuwe Europese Privacywet: de veranderingen, de risico’s en de valkuilen van de privacyregels rondom het begeleiden & beoordelen van arbeidsongeschikte medewerkers. Het is een interactieve sessie met uitdagende vragen over onder andere de Autoriteit Persoonsgegevens en casemanagement. 

Over de sprekers

Paul Lammerts adviseert werkgevers is jurist op het gebied van sociale zekerheid met uitgebreide kennis van verzuim & arbeidsongeschiktheid. Hij is gespecialiseerd in het aanvechten van UWV-beslissingen, tevens bedenker van Privacypoetser.nl.

Dennis van der Veen is directeur van WerkbaarBeter re-integratie-software. De laatste twee jaar verdiepte hij zich in de consequenties van de nieuwe privacywet GDPR, de impact voor werkgevers die een Eigen Regie-beleid voeren en de technische oplossingen voor privacy en data-portabiliteit onder de nieuwe wet- en regelgeving.

Verzuim, activering en inzetbaarheid

Herman Evers en Marieke Schurink stelden voor Transvorm een weloverwogen aanbod samen rondom verzuim, activering en inzetbaarheid voor Activiteitenpakket 4 – Duurzame Inzetbaarheid. Daarmee kan uw organisatie aan de slag. Ze lichten de onderdelen van het aanbod toe.

Over de sprekers

Herman Evers ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen, inrichten en borgen van een Eigen Regiemodel op het gebied van verzuim, re-integratie, inzetbaarheid en preventie. Hij deelt zijn inzichten over nieuwe manieren van organiseren.

Marieke Schurink presenteert de expertise van het Vernet Netwerk, waarmee organisaties zicht krijgen op het verhaal achter de verzuimcijfers. Zij is arbeids-, en organisatiesocioloog en directeur/eigenaar van Vernet Netwerk. Dit netwerk informeert en inspireert P&O-, verzuim- en gezondheidsprofessionals, leidinggevenden en teamleden in de zorg- en welzijnssector op het gebied van verzuim en inzetbaarheid.

Deelnemers
Managers, HR professionals, casemanagers verzuim en iedereen die vanuit zijn of haar functie betrokken is bij het thema arbeidsongeschiktheid en inzetbaarheid.
Tijdstip
09:00 tot 12:00
Kosten
Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.
Adres
Transvorm
Spoorlaan 171
5038 CB, Tilburg
Informatie
Neem contact op met Michiel van den Heuvel

Meer weten?

Michiel van den Heuvel
Strategisch Adviseur/projectleider
M 06 115 200 94
T 088 144 40 00