Home » Activiteiten » Bijeenkomsten » Activiteit

Strategische personeelsplanning voor zelforganiserende teams

Beschrijving

Strategische personeelsplanning (SPP) is een krachtig hulpmiddel om uw organisatie op de toekomst voor te bereiden. Steeds vaker wordt SPP ook gebruikt in zelforganiserende teams. Het helpt bij de vraag hoe aan te sluiten bij de doelstellingen van de organisatie en biedt zicht op de ontwikkelingen die impact hebben op het werk in de toekomst.

Jeannot van Mierlo biedt alle ingrediënten om SPP te gebruiken in een zelforganiserend team. Aan de orde komt de vraag “Wat is SPP en waarom zou ik het gebruiken voor een zelfsturend team?” en de randvoorwaarden met centraal de procesbegeleidersrol van leidinggevenden, teamcoaches, HR- en HRD-adviseurs. Voorafgaand aan de sessie ontvangt u een vragenlijst en een voorbereidende opdracht.

Onderwerpen

Naast algemene vragen als “Wat is SPP en waarom zou ik het gebruiken voor een zelfsturend team?”  komen thema’s aan de orde zoals de teamscan taakvolwassenheid, het teamgesprek, eigenaarschap bij het team en coachende begeleiding van het team en oefeningen (ontwikkelingen, cruciale kwaliteiten, analyse, speerpunten, oplossingen). Ook komt aan bod hoe het strategisch personeelsplan te linken aan een ontwikkelplan voor je team.

Deelnemers
Deze inspiratiesessie is voor HR- & HRD-adviseurs, leidinggevenden en teamcoaches die de zelforganiserende teams ondersteunen. Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers.
Tijdstip
09:00 tot 16:30
Kosten
Deze bijeenkomst is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 3: Strategisch HRM en HRD. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 75 euro in rekening.
Adres
Transvorm
Spoorlaan 171
5038 CB, Tilburg
Informatie
Meer informatie bij Monique Kuipers of Judith van Dongen

Meer weten?

Monique Kuipers
Strategisch Adviseur/projectleider
M 06 868 228 87
T 088 144 40 00
Judith van Dongen
Senior Beleidsadviseur
T 088 144 40 00

Aanmelden

Bijvoorbeeld: 1234AA