Home » Activiteiten » Bijeenkomsten » Activiteit

Netwerkbijeenkomst ARBO en BEN

Beschrijving

Het netwerk ARBO en BEN (Brabants Ergocoachcoördinatoren Netwerk) is voor medewerkers die zich bezighouden met het terugdringen van fysieke belasting en aandacht hebben voor arbo-onderwerpen. Doel is om van elkaar te leren, gebruik makend van de reeds aanwezige kennis van de leden van het netwerk. Iedereen die binnen de organisatie verantwoordelijkheden heeft betreffende Arbo is welkom om aan te sluiten. 

Transvorm organiseert voor het netwerk ARBO en BEN drie keer per jaar een themabijeenkomst. Op 7 juni staat op de agenda het onderwerp 'De overgang' en de invloed die dat heeft op het werk. 

Het delen van kennis en het onderling netwerken staan centraal. Daarnaast wisselen leden van de netwerken kennis uit over arbo-onderwerpen uit in een digitale community. 

 

 

Deelnemers
coördinatoren arbo en fysieke belasting, werkzaam bij organisaties die Activiteitenpakket 4 afnemen.
Tijdstip
09:00 tot 12:00
Kosten
Deelname is gratis voor leden met activiteitenpakket 4 - duurzame inzetbaarheid. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.
Adres
Transvorm
Spoorlaan 171
5038 CB, Tilburg
Informatie
Liesbeth Verstegen

Meer weten?

Liesbeth Verstegen
Strategisch Adviseur/projectleider
M 06 506 042 86
T 088 144 40 00