Home » Activiteiten » Bijeenkomsten » Activiteit

Loopbaaninspiratie Café XXL: Geef een ‘bleye’ boost aan je werk!

Beschrijving

Er verandert veel binnen de sector zorg en welzijn en jouw werkomgeving. Hoe ga je om met de gevolgen van die veranderingen voor je werk? Transvorm organiseert maandelijks een Loopbaaninspiratie Café voor werknemers van aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties met pakket 2. De kosteloze bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die aan de slag wil met zijn of haar loopbaan.

Inhoud

Wanneer kom je blij uit je werk? Hoe geniet je meer met én van collega’s en cliënten? Hoe maak je van een 7- een 9+ ? Al deze onderwerpen passeren de revue tijdens de prikkelende en interactieve theatershow van Gerard Korthout.

Na afloop van deze speciale editie van het Loopbaaninspiratie Café gaat iedereen met een glimlach op het gezicht en nieuwe energie naar huis. Een welverdiende traktatie voor alle medewerkers binnen Zorg en Welzijn. 

Deelnemers
Medewerkers van bij Transvorm aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties met Activiteitenpakket 2: Instroom, mobiliteit en loopbaanondersteuning.
Tijdstip
14:00 tot 16:30
Kosten
Gratis voor bij Transvorm aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties met Activiteitenpakket 2: Instroom, mobiliteit en loopbaanondersteuning.
Adres
Theater de Boemel / Bleyemakerij
Burgemeester Brokxlaan 8-76
5041 SB, Tilburg
Informatie
Aanmelden kan bij Diann de Jong, Supportteam Zorg & Welzijn. Vermeld in het bericht uw naam of die van uw medewerkers, contactgegevens, (laatste) werkgever en functie.

Meer weten?

Diann de Jong
Supportteam Zorg & Welzijn
M 06 151 880 84
T 088 144 40 00