Home » Activiteiten » Bijeenkomsten » Activiteit

Kick-off Week van Zorg en Welzijn 2018

Beschrijving

Heeft u de Week van Zorg en Welzijn 2018 al in uw agenda staan? Noteer 12 t/m 17 maart 2018 en kom naar de kick-off voor meer informatie en inspiratie!

Coco Heitink van RegioPlus vertelt tijdens deze bijeenkomst meer over het landelijke communicatieconcept en de middelen die worden ingezet, zoals promotiemateriaal, de landelijke website en – kaart, het tv-programma Heel Holland Zorgt en de huis-aan-huis-krant Special Week van Zorg en Welzijn 2018.

Mike Nijssen van de Media Balie geeft uitleg over de inzet en mogelijkheden van social media om extra aandacht voor Brabantse deelnemende organisaties te genereren.
 

Brainstorm

Na al deze informatie doen we samen inspiratie op tijdens een brainstormsessie. Wat waren succesverhalen en leermomenten uit voorgaande jaren? Hoe maken we van de Week van Zorg en Welzijn 2018 een succes? Kunnen we misschien deze week ook benutten voor het oplossen van personeelstekorten in de sector? Wat kan Transvorm voor deelnemende organisaties betekenen?

Deelnemers
Medewerkers verantwoordelijk voor de coördinatie van de Week van Zorg en Welzijn of belangstellende medewerkers van organisaties die overwegen deel te nemen (van bij Transvorm aangesloten organisaties met activiteitenpakket 1: Werving).
Tijdstip
09:15 tot 11:30
Kosten
Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname.
Adres
Transvorm
Spoorlaan 171
5038 CB, Tilburg
Informatie
Neem contact op met Monique van de Laar.

Meer weten?

Monique van de Laar
Medewerker Interne Zaken
T 088 144 40 00

Aanmelden

Bijvoorbeeld: 1234AA