Home » Activiteiten » Bijeenkomsten » Activiteit

Beter (digitaal) werven in zorg en welzijn - 1: Doelgroepgericht werven

Beschrijving

De turbulente arbeidsmarkt vraagt om nieuwe manieren van (digitaal) werven. De beschikbare middelen waarmee dit kan veranderen continu. Transvorm Actueel over anders (digitaal) werven afgelopen najaar kon dan ook rekenen op een grote opkomst. Daarom krijgt het onderwerp een vervolg met vijf lezingen over beter (digitaal) werven in zorg en welzijn.  

De lezingen gaan in op de vraag hoe u het arbeidspotentieel beter kunt bereiken, benaderen en bewegen. Ze vinden tussen nu en begin april plaats op woensdagen van 14.00 tot 16.00 uur.

Let op: in plaats van een losse lezing kunt u ook de complete leergang ‘Beter (digitaal) werven in zorg en welzijn’ volgen. Daarmee ontwikkelt u een wervingsplan voor de korte en langere termijn.

23 januari: Doelgroepgericht werven

De eerste lezing heeft als onderwerp doelgroepgericht werven

  • Van buiten naar binnen denken: aanpassen aan doelgroepen
  • Informatie over de doelgroep achterhalen
  • De doelgroep tot leven brengen
  • Landingspagina’s en campagnes voor specifieke doelgroepen

Volgende lezingen

In de komende weken volgen nog lezingen over: 

  • 13 februari: Social media en ambassadeurs - Over social media in de zorg, werven via Facebook, LinkedIn, Instagram en WhatsApp en ambassadeurschap van medewerkers
  • 27 februari: Werkgeversimago - Over werkgeverspositionering en bouwen aan een sterk werkgeversmerk
  • 13 maart: Recruitmentwebsite - Over het maken van een inhoudelijk goede website, conversie en een contentstrategie (inclusief social media)
  • 3 april: Een wervingsplan schrijven - Over ken- en stuurgetallen, de ontwikkeling van een organisatie- naar een wervingsstrategie en over het schrijven van een wervingsplan

Spreker

Martijn Hemminga is adviseur, docent, spreker, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitment-technologie. Hij richtte eind 2006 samen met Geert-Jan Waasdorp de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie op.

Deelnemers
Adviseurs en managers HR en adviseurs op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met pakket 1 - werving.
Tijdstip
14:00 tot 16:00
Kosten
Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot twee dagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.
Adres
Transvorm
Spoorlaan 171
5038 CB, Tilburg
Informatie
Neem contact op met Monique Kuipers of Hein Eberson

Meer weten?

Monique Kuipers
Strategisch Adviseur/projectleider
M 06 868 228 87
T 088 144 40 00
Hein Eberson
Adviseur Digitale Media
M 06 211 437 82
T 088 144 40 00

Aanmelden

Bijvoorbeeld: 1234AA